Dankzij jarenlange professionele ervaring kan ( eigenaar van ) Airbrush Atelier KimMae u de mogelijkheid bieden om deze technieken eigen te maken.
Door middel van diverse cursussen, in de avonduren ( 10 avonden een keer in de week van 19.00 tot 21.30 uur ) en op zaterdag overdag ( 4 zaterdagen van 11.00 tot 16.30uur. lunch inbegrepen )

De persoonlijke begeleiding staat hoog aangeschreven.
De cursus is inclusief gebruik van lesmateriaal.
Mocht je toch een nieuwe uitrusting aan willen schaffen, dan is het mogelijk om dit tegen gereduceerde prijs in het atelier te doen.

Gratis introductieles:   Het is mogelijk om in de avonduren een gratis introductieles te volgen, geheel vrijblijvend.  Interesse ? twijfel dan niet, je kunt misschien dezelfde week nog terecht.

Voor het volgen van de onderstaande cursussen is tekenvaardigheid geen vereiste, heb je die wel, dan is dat meegenomen.

De Basiscursus: 

In deze cursus wordt kennisgemaakt met de basistechnieken van het airbrushen uit de vrije hand, dat d.m.v. tekeningen, die in de loop van de lessen steeds moeilijker zullen worden.
De docent zal ook uitleg geven over het mengen van de primaire kleuren, ook wel basiskleuren genoemd, in de gevorderden cursus wordt hier dieper op ingegaan.
Het demonteren, schoonmaken en monteren om zodoende een beter inzicht te krijgen in de werking van het instrument komt natuurlijk ook aan de orde.

Deze cursus is uitermate geschikt voor jezelf, om erachter te komen of het airbrushen je ligt, je het leuk vindt, en of je er mee door wilt gaan, zonder eerst alle attributen te moeten aanschaffen. ( uiteindelijk falen alleen zij die geen poging wagen. )

Cursus voor gevorderden :
Deze cursus is een stuk uitgebreider, en wellicht heb je inmiddels de basistechnieken tot je genomen, en heeft de werking van het Airbrushpistool geen geheimen meer.
Dan opent er een nieuwe wereld van mogelijkheden en technieken.
In grote verscheidenheid, of het nu gaat over het mengen van kleuren, portretten, gemengde techniek, abstract of fotorealisme, het komt allemaal in deze cursussen aan bod.

De cursist wordt onder toeziend oog van de docent in staat gesteld om naar eigen interesse werken te maken, variërend van werken op doek, medium of ander object.
Het streven naar de fijnste kneepjes, een hogere graad van perfectie maakt deze cursus voor gevorderden oneindig.

Real Flame/ true fire cursus.
Bij voldoende aanmeldingen, enige airbrush ervaring vereist.

Airbrushcursussen overdag.
Bij voldoende aanmeldingen, willen wij belangstellenden die in de avonduren en op zaterdags de tijd niet kunnen vinden de mogelijkheid bieden deze cursussen overdag te volgen.
Interesse ?? laat het ons weten.

Vul het inschrijf formulier in.
En voor vragen of info omtrent de prijs mail info@kimmae.nl
Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

KLIK HIER of in het menu om foto’s van het werk de cursisten te bekijken.

© Copyright - Kimmae.nl Design by Madam Besson D-sign